maanantai 2. marraskuuta 2015

SYKSY AUTUMN HÖST

kuva4
kuva1
IMG_9233
kuva3
kuva2
IMG_9244
IMG_9221

Takki, college, farkut - H&M
Kengät - New YorkerMoikka taas! Nyt kun tää syksy ja harmaus on jo pitkällä, niin mä ajattelin kirjottaa asioista joista mä pidän syksyssä. Tää ei oo mikään "syksyn lempparit"-postaus, mutta ehkä vähän sinne päin. Me käytiin Essin kanssa kuvaamassa asukuvia Näsinpuistossa Tampereella ja meidän onneksemme puissa oli vielä lehtiä jäljellä. Meidän ideana oli saada värikkäitä ja syksysiä kuvia. Vaikka puut olikin melkein nakuja, niin onneks maassa oli lehtiä senkin edestä. Päätettiin sitten käyttää niitä taustana. Kiitos muuten vielä Essi kuvista, se oli hauska reissu!

1. Ensinnäkin mä pidän tosta viileestä ilmasta tosi paljon. Vaikka kesä ja lämpö on ihan mun suosikki juttu, toi viileys on hyvää virkistystä  ja vaihtelua. Musta on kiva pukee päälle vähän enemmän ja nauttia siitä kun pääsee sisätiloihin juomaan vaikka lämmintä kahvia. Mut tää hypettäminen jää tasan siihen viileeseen, koska kylmää en voi sietää juuri alkunkaan:D

2. Seuraavaks voin mainita takit. Mä oon aivan hirvee takki-friikki ja multa niitä löytyy ehkä enemmän kun laki sallii. Mun mielestä niissä on parasta se, että vain takkia vaihtamalla asu muuttuu aivan täysin. Esimerkiksi college + bomber yhdistelmästä saa paljon hienostuneemman kun vaihdat takin vaikka kangastakkiin. Ja jos sun kaapista löytyy muutama erilainen takki, niin sä voit näyttää aivan erilaiselta joka päivä. Ne myös lämmittää ihan mukavasti tänä kylmänä aikana.

3. Pimeys. Musta on ihan mukavaa kun illat hämärtyy ja voi pistää erilaisia koristevaloja tai kynttilöitä pitkin poikin kämppää. Niissä on sellanen syksyinen fiilis, jonka kaikki varmaan tietää. Mutta liika on aina liikaa ja lopulta mä kyllästyn tähän pimeyteen. Se vaan kestää niin pirun pitkään.

4. Syksyiset sadepäivät ovat siitä käteviä, koska silloin ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa, jos jää vain kotiin lojumaan. Huono sää pakottaa keksimään tekemistä sisällä. Mä oon tosi huono kattoon mitään leffoja tai sarjoja netistä, joten mä keksin aina jotain muuta. Mä selailen blogeja ja Youtubee, muokaan kuvia tai pelaan. Ihan parasta on vaan hengaa kaverin kans ja tehdä vaikka jotain hyvää ruokaa. Joskus mä jopa tongin mun vanhoja tavaroita tai leluja ja jään räplään niitä, vaikka pitäis siivota. 

5. Tykkään myös käydä kahvilla kavereiden kans ja kokeilla uusia kahviloita. Se on niin mukava vaan istua alas, vaihtaa kuulumiset, juoda kahvia ja valita viel joku kunnon munkki siihen kylkeen ai että!


Muistakaa käydä chekkaan mun Youtube-kanava ja somet!:)


- Jerry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti