lauantai 21. marraskuuta 2015

RUNNING BASS

blogiin1 blogiin2 blogiin5 blogiin4 blogiin3 blogiin6 IMG_7337

Hei sinä! Ärsyttääkö sinua kun kuntosalilla kuulokkeet eivät pysy korvissa ja niitä saa korjata koko ajan? Tai se, että lenkillä toinen kuuloke roikkuu ilmassa ja joudut lopettamaan juoksun juuri kun olet päässyt vauhtiin? Jos ärsyttää, niin tästä voi olla sinulle apua niin kuin minulle oli. Sain Bluebiitiltä kokeiluun Running Bass- kuulokkeet ja nyt mun ei tarvitse murehtia edellämainituista asioista enää ollenkaan. Nämä Running Bass-kuulokkeet ovat siitä kätevät, että kuulokkeen johto kierretään korvan takaa ja asetetaan sitten vasta korvaan. Tämä eri asentoihin taittuva ja muotoiltava piuha pysyy todella hyvin paikoillaan ja pitää kuulokkeen korvassa.

Nämä kuulokkeet ovat helpottaneet mun kuntoilua ja liikkumista huimasti! Mua ennen ärsytti niin paljon se, että kuulokkeita sai korjata koko ajan ja urheilemiseen ei pystynyt keskittymään kunnolla. Mä olen sellanen ihminen, joka saa extra poweria musiikista urheillessa, joten tämä on täydellinen tuote mulle. Kuulokkeiden äänenlaatu ja mukavuus on huippuluokkaa ja ne eivät häiritse lainkaan liikkuessa. Näissä kuulokkeissa on myös mikki, jonka avulla voit puhua puhelimessa. Pidän näissä kuulokkeissa myös niiden sporttisesta ja kirkkaasta väristä. Jos sun kiinnostus heräsi, pääset kurkkaamaan kuulokkeita TÄSTÄ :)

Bluebiit valmistaa myös paljon muitakin elektronisia laitteita ja lisävarusteita esimerkiksi kuulokkeita, tabletteja, puhelinlisävarusteita ja varavirtalähteitä. Kannattaa käydä katsomassa, koska ne ovat aika siistejä! http://kauppa.bluebiit.com

Tein kuulokkeista myös videon ja se tipahtaa Youtubeen ihan lähipäivinä!:)

Postaus tehty yhteistyössä Bluebiitin kanssa.

- Jerry


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti