sunnuntai 29. marraskuuta 2015

I HAVE TWO MOODS


Moikka taas! Mä ajattelin kirjottaa teille tyylistä ja siitä, miten mä koen ja näen sen asian. Mä oon pitkään miettinyt, että mitä tyyli edes tarkoittaa. Kaikilla ihmisillä on oma tyyli ja jokainen ilmaisee itseään eri tavalla, mutta onko olemassa oikeaa tai väärää tyyliä? Jokainen tietää, että muotimaailmassa listaillaan erilaisia "muotimokia" ja muita virheitä, joita voi tehdä laittaessaan jotain vaatetta päälle. Jotkin asiat eivät sovi yhteen keskenään, mutta sekin on vain minun tai jonkun muun mielipide, Mites sen ihmisen mielipide, joka kantaa yllään kyseisiä vaatteita? Onko se muka väärä mielipide? Hassua ajatella, että jonkun muoti-ikonin tai suunnittelijan sana ja ajatus on niin painava, että me muut sitten alamme uskomaan siihen. Jos jollain ihmisellä on päällään bleiseri, verkkarit ja kumisaappaat, muut erilailla ajattelevat ihmiset alkavat arvostelemaan asiaa vaan sen takia, että joku tunnetumpi ihminen on luonut ajatuksen "oikeasta" tyylistä. Teen tätä itsekin todella usein ja itseasiassa tein sen juuri edeltävässä virkeessä, kun luettelin "omituisen" asun. Mitä väärää on yhdistää bleiseri ja kumisaappaat? Sellaista ei ehkä näe New Yorkin muotiviikoilla, mutta joku yksittäinen ihminen voi pitää sitä toimivana ja mukavana asuyhdistelmänä. 

Joskus mietin myös sitä, että pitääkö ihmisellä olla vain yksi tyyli tai tapa jolla pukeutua. Esimerkiksi se, että onko väärin pitää toisena päivänä pukua ja toisena päivänä heittää isän 80-luvun kulahtanut farkkutakki niskaan? Jotkut ihmiset arvostelevat muita sanoen, että tyylin jokapäiväinen vaihtaminen ei ole aitoa tai henkilö yrittää esittää jotain mitä ei ole. "koittaisi päättää" tai "miksi toi esittää noin coolia" Oletteko te törmännyt tällaiseen? Mä olen itse sellainen tyyppi, että se mitä puen päälleni, riippuu täysin kyseisen päivän fiiliksestä. Jos haluan pistää siistiä päälle tai olen menossa johonkin hienoon tapahtumaan, mä pistä sitten hienoa päälle ja sillä selvä. Jos minulla on renttu olo ja olen suuntaamassa vaikka bileisiin tai festareille, mä laitan katu-uskottavan asun. Mä en yritä esittää mitään, mä vaan puen sitä mikä kuvaa mua parhaiten sinä päivänä. Mun mielestä ei ole olemassa väärää tyyliä, mutta jokaisella saa olla oma mielipide, oli se sitten positiivinen tai negatiivinen. Pue päällesi mitä haluat, koska sä puet ne vain itseäsi varten, etkä muita. Mä tein tohon alle pari kollaasia tyyleistä, joissa tunnen oloni mukavaksi ja itsevarmaksi tällä hetkellä. Mä tykkään vaatteista ja erilaisista tyyleistä, joten miksi en kokeilisi uusia juttuja. 

Tässä oli joitain mun mielipiteitä kyseisestä asiasta, mutta mitä mieltä te ootte tyylistä ja miten te toteutatte sitä?

- Jerry

1 kommentti:

  1. Mullaki on kans tuo juttu että pukeudun täysin fiiliksen mukaan ja niin on hyvä olla. :)
    Joskus laitan päälle ihan perusfarkut ja paitapuseron ja sitten joku toinen päivä saatan kulkea mustassa hevibändin t-paidassa, mustissa niittihousuissa, terässormuksia sormissa ja hiuksissa kilo stailausmönjää sekä mustat kajaalit silmissä. Tosiaan on olemassa niitäki päiviä jolloin tä jäbä laittaa päälle jonku vaaleanpinkin puseron missä on joku nuorekas printti, kaulakoruja muutama sekä räikeän väriset löysät pöksyt.
    Ihan sama mikä tyyli mulla on päällä – ovat ne kaikki aito osa minua ja mun monipuolisuutta. Ei ne mitään huijausta tai teeskentelyä ole.

    ☆ Ink & Sword Lifestyle Blog ☆

    VastaaPoista