tiistai 8. syyskuuta 2015

MIETITYTTÄÄ

1
2
DSC_0406
3
DSC_0380
4
DSC_0434
DSC_0386
5
DSC_0419
DSC_0413
DSC_0436
DSC_0460


Farkut, t-paita, reppu - H&M
Takki - Jack and Jones
Kengät - New Yorker
Lasit - Ur&Penn

Moikka! Viime postauksesta onkin jo aikaa, mutta nyt oon takas kuvien kera. Mä oon vähän hurahtanut noiden videoiden tekoon, mutta aion ihan kirjotellakkin vielä. Mun mielestä on mukava ilmaista itseään monella tapaa:)

Me käytiin Heidin kanssa kuvailemassa Tampereen keskustassa viime viikolla ja meillä hurahti siinä koko päivä. Asukuvien räpsimisen lisäks me käytiin syömässä, kaupoilla ja kahvilla Moro sky barissa hotelli Tornissa. Tuolla tornissa mellä meni kahvin juontiin kaksi tuntia, koska me ei meinattu saada silmiä irti niistä maisemista. Siinä samalla, kun katseltiin meidän pientä kaupunkia ilmasta käsin, me ruvettiim miettiin meidän tulevaisuutta. Opiskelua, omaan kotiin muuttoa ja tulevaa ammattia. Asutaanko me vielä tässä kaupungissa ensi vuonna, vai onko meidän osoite jossain aivan muuaalla. Mitä alaa mä mahdollisesti alan opiskella ja miltä mun tuleva kämppä mahtaa näyttää. En oo ollut mistään noin innoissani pitkään aikaan. Mun mieltä on painanut tosi paljon se, että mulla ei ole vieläkään koulupaikkaa. Mä en tiedä mikä musta tulee isona ja minkälainen mun tulevaisuus on. On ehkä vähän raskasta ajatella, että joudun vielä vuoden odottelemaan ja miettimään, että mitä tulevaisuudeltani haluan ja että pääsen elämässä eteenpäin. Jotkut mun ikäset ovat opiskelleen jo vuoden ja jotkut pääsivät kouluun tänä vuonna, mutta mä junnaan vielä paikoillani.Toisaalta tää vuosi on hyvää aikaa käydä töissä ja kertätä pieni pesämuna tulevaa muuttoa varten. Nyt mulla on myös vapaat kädet valmistautua seuraavia pääsykokeita varten, koska enää ei tarvitse kärsiä ajanpuutteesta niin kuin keväällä intissä. Aion ottaa tästä ajatsta kaiken irti, koska mitä hyötyä pelkästä lahnaamisestakaan on. Jos haluan, että kuljen joka aamu kouluun ensi vuonna mun pitää tehdä sen eteen töitä. Etsiä erilaisia opiskelupaikkoja, suunnitella kunnollinen luku-/harjoittelusuunnitelma, etsiä asuntoja ja panostaa tähän juttuun ihan kympillä. Mä en aio enää jarrutella yhtäkään lisävuotta, koska mä haluan elämälleni jonkinlaisen suunnan. Mä haluan kehittyä, kokea ja oppia uutta ja ennen kaikkea alottaa oman elämän. Mutta hei! Tää kaikki on mahdollista, kunhan mä vaan pistän kaiken peliin ja hoidan hommani kotiin. Nyt vaan hoidan tietyt asiat etukäteen ja kaikki on valmiina 365 päivän päästä. Mä asun jossain päin Suomea omassa kämpässä ja mulla on koulupaikka vuoden päästä, mä lupaan!

- Jerry

2 kommenttia:

  1. Ihanan päättäväisiä ajatuksia! Hei sun pitää laittaa johonkin linkki sun youtuubiin, kun täs etusivul näkyy vaan yks postaus ja halusin nähä et millaisia videoita niin kesti tajuta että mistä ne näkee. No tajusin kyllä sitten mutta hetki siinä meni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!!:) Ja joo hups mulla on ollu se siinä mutta oon näköjään poistanu sen:D

      Poista