lauantai 11. kesäkuuta 2016

BLUEBIIT BOLDBASS+ - TÄYDELLISTÄ

DSC_4767 DSC_4784 DSC_4757 DSC_4761 DSC_4763 DSC_4766 DSC_4770 DSC_4775 DSC_4778 DSC_4779
DSC_4730

DSC_4739


Moi taas kaikki! Mitä teille oikein kuuluu? Mulle kuuluu hyvää, joten mä ajattelin tulla jakaan teille yhden jutun! Mä sain Bluebiitiltä kokeiluun Bluebiit Boldbass+ -kuulokkeet ja mä en vois olla tyytyväisempi. Mä arvostan kuulokkeissa hyvää laatua ja mageeta ulkonäköä, ja tässä tuotteessa löytyy molempia rutkasti. Pidän erityisesti kuulokkeiden sangan tikkikuviosta. Mulla on kuulokkeet aina mukana ja mä käytän niitä päivittäin, joten mä oon tosi tarkka kuulokkeiden äänenlaadusta ja nämä ihanuudet yllätti mut positiivisesti. Näissä Boldbass+ -kuulokkeissa yhdistyy loistava äänenlaatu, mukavuus ja käytännöllisyys. Kuulokkeiden ääni on hyvin kirkas ja bassoa löytyy vaikka muille jakaa. Mä arvostan myös sitä, että kuulokkeet ovat mukavat päässä ja ne istuvat hyvin. Nämä kuulokkeet päässä ei tarvitse murehtia epämukavuudesta. 

Mä tykkään myös, että kuulokkeet ovat helpot käyttää. Näiden kuulokkeiden johto on sellaista materiaalia, joka ei mene helposti solmuun, joten se säästää mun hermoja valtavasti. Johdosta löytyy muun muassa vastausnappi ja mikrofoni, jotta voit vastata puheluihin. Nämä kuulokkeet saa myös hyvin pieneen tilaan, koska ne voidaan kääntää kasaan. Mahtuu sitten reppuun muutakin! Myös värivaihtoehtoja löytyy läjäpäin, mutta mä valitsin nämä klassiset mustat. Värejä voit käydä kurkkaamassa TÄÄLTÄ! 

Mä oon ollut erittäin tyytyväinen näihin kuulokkeisiin ja ne ovat olleet mun mukana oikeastaan joka paikassa. Mä käytän niitä aina matkalla töihin, kauppareissulla ja ihan kotonakin. Kaikista parasta näissä kuulokkeissa on niiden hinta-laatusuhde. Minusta on todella hienoa, että näin hyvät kuulokkeet saa edullisesti, eikä tarvitse laittaa turhaan satoja euroja kuulokkeisiin! Jos olet kuulokkeiden tarpeessa, niin suosittelen käymään katsomassa!:) TÄSTÄ pääset tutustumaan tuotteeseen!:)


Bluebiit on suomalainen yritys, joka valmistaa kuulokkeiden lisäksi myös varavirtalähteitä, kaiuttimia, tabletteja, puhelintarvikkeita ja actionkameroita. Sieltä löytyy myös paljon muuta kivaa!:) Itseltä löytyy myös urheilukuulokkeet ja varavirtalähde ja mä oon tykännyt niistäkin hirmuisesti! Voin linkata niiden postaukset alas!:)

TÄSTÄ  voit lukea lisää Bluebiitistä!:)

Hyvää loman alkua kaikille!:)

https://jerrysaarinen.blogspot.fi/2015/11/running-bass.html
https://www.youtube.com/watch?v=zckvqla_S84
https://jerrysaarinen.blogspot.fi/2015/08/my-favourite.html

- Jerry

Postaus tehty yhteistyössä Bluebiitin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti