tiistai 8. maaliskuuta 2016

DAMN DANIEL

DSC_1063DSC_1072 DSC_1067 DSC_1081 DSC_1088 DSC_1105




Moi taas! Mä vietin eilen mun 21-vuotis syntymäpäivääni ja tässä on kuvia yhdestä mun lahjasta, jonka sain iskältä ja siskolta. Oon niin kauan ihaillut tuollaista Daniel Wellingtonin rannekelloa ja nyt mä vihdoin sain sen. Paketista avautui vielä mun lemppariväri ja oon siitä tosi ilonen, koska ton kellon voi yhdistää oikeastaan mihin tahansa asuun. Tuohon kelloon pystyy myös vaihtamaan rannekkeen ja tulen ihan varmasti hankkimaan vielä sellaisen nahkaisen version. Toi on vaan niin näppärä ja simppeli, joten käyttöä tulee ihan varmasti. Kiitos:)

Mun eilinen päivä oli tosi kiva ja mä kuvasin siitä myday-videon, joten käykää kurkkaamassa se! Linkki löytyy tuosta alempaa:) Sieltä näette kuinka ruman kakun mä sain aikaan ja mitä muita lahjoja mulle oltiin hankittu!

Hyvää maaliskuun alkua kaikille!:)



- Jerry

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva toi kello :) ja muutenki tykkään sun blogista, jäin lukijaksi. Kivoi valokuviaki tos edellisessä postaukses.
    Ois viel kivempi jos noi videot ois upotettun isompii ja kaikki kuvat saman levysii ulkoasun kannalta.


    http://neeacamillaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos tosi paljon!:) Joo mun pitää vielä opetella paremmin ton videon linkkaaminen tänne:D Tosi kiva saada palautetta kiitos siitä!:)

    VastaaPoista