perjantai 24. heinäkuuta 2015

MEANWHILE IN PISPALA

DSC_0614
DSC_0618
DSC_0619
DSC_0638
DSC_0664
DSC_0700
DSC_0702
DSC_0710
DSC_0717
DSC_0719
DSC_0727
DSC_0737
DSC_0743
DSC_0750
DSC_0754
DSC_0779
DSC_0790
DSC_0807
DSC_0821
DSC_0853
DSC_0857
DSC_0870
DSC_0886
DSC_0924
DSC_0932
P7230183
tikku1
P7230147
tikku2
P7230154
tikku3
P7230158

Takki - H&M
Paita - Franklin Marshall
Farkut - Ruffle & Bow
Kengät - Converse


Moikka! Tässä tällänen kuvapläjäys eiliseltä kun mentiin Lindan kanssa vanhalle tulitikkutehtaalle kuvaileen ja seikkaileen. Mä oon käyny siellä jo pari kertaa kuvaamassa, mutta joka kerta löytää jotain uutta. Käytiin muutamassa eri rakennuksessa ja portaita ja kerroksia riitti loputtomiin. En kyllä voi ymmärtää sitä tavaran määrää, mitä kaikkea me sieltä löydettiin. Sohvia, pönttöjä, vanhoja lehtiä, renkaita, kirjoituskoneita ja muovikelmua kilometrikaupalla. Tollanen uusien ja jännien paikkojen tutkiminen on musta tosi hauskaa. Taidan olla sen verran lapsenmielinen, että tollaset paikat saa mut syttyyn ihan täysillä:D Mietittiin Lindan kanssa, että tonne pitäis mennä yöllä jonkun kauhuleffan jälkeen ja syksyä sinne ihan syvimpiin ja pimeimpiin paikkoihin. Sillon vois puntit tutista, koska mulla on niin vilkas mielikuvitus.

Mun mielestä toi on yks parhaimmista kuvauspaikoista Tampereella. Siellä on paljon tosi hienoja graffiteja ja vanhoja rakennuksia, joita voi helposti hyödyntää kuvassa taustana. Ainoa haittapuolena ehkä se, että lähes kaikkialle vuotaa katosta vettä:D Mun kenkävalinta oli kyllä ihan 5/5, koska tuolla oli niin paljon kaikkee moskaa lattioilla ja lätäköitä siellä täällä. Mutta kuitenkin mun uudet conssit selvis ihan hyvin ilman mitään isompia tahroja:)

Nyt pitää vaan toivoo, että tää kesä kerää itsensä ja aurinko alkaa paistaan taas. Ois niin kiva käydä kuvaamassa asukuvia useammin, koska niitä on niin mukava julkasta tänne. Ja tietty muitakin kuvia:) Tähän loppuun heitän vielä sellasen lupauksen että teen postauksen mun viimeaikasista ostoksista tässä vielä lähiaikoina. Toivon, että saan sen vihdoin aikaseks, koska lupaus on pidettävä:)

- Jerry8 kommenttia:

 1. Kannattaa olla varovainen tuommoisissa paikoissa! Meillä täällä Turussa oli sellainen hylätty paikka kun Rehut. Öö oisko ne olleet virallisesti jotain Raunistulan siiloja? Hengailtiin siellä aina vähän nuorempana, ja yksi poika sitten tippui kuolemaansa siellä :( Ne on vissiin nyt purettu, mikä on hieno juttu. Koskaan ei tiedä minkä lattian alla on jotain mihin voi tippua! Iiks. No mutta, hienoja kuvia kumminkin :D Itseäkin kiinnostaa tuollaiset paikat. Tosin ei oikein uskalla enää mennä sen yhden tapauksen jälkeen, kun tuttu kuitenkin oli. Tai olin kyllä silloin nuorempanakin vähän säikky tuommoisista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin pitää olla varovainen, koska tollasista paikoista ei koskaan tiedä. Tosi sääli kuulla, että jollekkin on sattunut noin pahasti:/ Kiitos tosi paljon:)!

   Poista
 2. Hitto kun tuolla sais varmaan mageita kuvia! Täytyy varmaan joskus lähteä tsekkaamaan.. :D Tosi hyviä ja laadukkaita kuvia sullakin täällä, kivaa lukea välillä myös miespuolisen blogia. :)

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Niin kiva saada palautetta! haha:D

   Poista
 3. Tosi hienoja kuvia! :) Tuolta tulitikkutehtaalta otettuihin kuviin olen kyllä törmännyt tosi monissa blogeissa ja muuallakin, että todellakin tekisi itsekin mieli päästä tuonne kuvailemaan! Näyttää niin siisitiltä! Tai ei kyllä todellakaan siisitiltä, tosi sotkuiselta, mutta siis... :D

  VastaaPoista
 4. Älyttömän upeita kuvia ja upean oloinen paikka! Rakastuin tuohon sadekuvaan, jossa vettä tulee tuon ämpärin päälle. Ihanan tunnelmallisia kuvia autioituneesta paikasta muutenkin, löytyispä täältäkin tollasia... Täällä vaan uudistetaan kaikkea niin nopeasti, ettei mikään ehdi olla "tarpeeksi kauaa" autio tuollaisten taideteoksien syntymistä varten esimerkiksi :D

  VastaaPoista