perjantai 3. huhtikuuta 2015

10 THINGS

Moikka taas! Tulin taas vähän päivitteleen asukuvia tänne ja nää otokset on parin viikon takaa, sillon kun oli vielä lämmintä... 

Ajattelin listata tähän 10 asiaa, joista oon todella ilonen tällä hetkellä. Mun on hirveen vaikee keksiä mitään kirjoitettavaa, koska mulla on elämässä nyt vaan intti ja lyhyet lomat. Toivotaan, että tästä tulee nyt jotain:D

1. Oon todella iloinen siitä, että oon saanut intin aikana paljon uusia ja hyviä kavereita. Facebookin kaveripyyntönappula on vinkunut kuin viimeistä päivää kun kaveripyyntöjä satelee naapurituvista. Meillä on hirveen hyvä yhteishenki meidän joukkueessa ja varsinkin tuvassa. Tylsiä tai hiljasia hetkiä en muista ja juttua ja läppää lentää koko ajan. Intin käyminen on niin paljon helpompaa kun ympärillä on paljon mukavia tyyppejä ja porukka tulee toimeen keskenään. Oon monta kertaa meinannut kuolla nauruun ja pyyhkinyt kyyneliä, koska on ollut niin hauskaa. Vaikka välillä on raskasta ja vaikeeta, niin ne hyvät asiat jää aina mieleen:)

2. Mua ilahduttaa myös katsoo sääennusteita, koska ne lupaa ensiviikolle taas hyviä kelejä. Toivotaan, että mukavat säät jatkuu, koska oon lähössä taas leirille reilun viikon päästä ja räntäsateet ei kuulu mun matkavarustukseen. 

3. Sain vihdoin hankittua uuden suojakuoren ja näyttökalvon puhelimeeni ja nyt voin hengittää taas vapaasti:D Näytössä on jo pari naarmua, joten lisäsuojaus ei oo todellakaan pahasta. 

4. Mulla on ensi kesälle paljon paljon paljon suunnitelmia ja oon iloinen siitä, että mulla on vihdoinkin kunnolla aikaa toteuttaa niitä mun kavereiden kanssa. Nykyään näkee niin harvoin ja pikaisesti, että asioita jää tekemättä. Mulla on kalenterissa merkittynä vaikka minkälaista festaria ja konserttia ja muutama pikkureissukin. Muutenkin aion ottaa kesästä kaiken irti;)

5. Mulla on intti jo yli puolessa välissä ja 76 aamua vielä edessä. Odotan kotiuttamispäivää innolla, mutta voin sanoo jo nyt, että tuun kaipaan tätä inttitouhua. So many good memories.

6. Mulla on ollut yllättävän paljon aikaa tän blogin kanssa ja oon iloinen, että teitä lukijoita on tullut lisää ja jotkut jopa kommentoivat. On niin kiva huomata, että joku oikeesti lueskelee näitä mun juttuja:)

7. On mahtavaa huomata kuinka kuntokin on kasvanut pikku hiljaa tän kevään aikana. Jaksan tehdä asioita pidempään, enkä luovuta enää niin helposti. Jotkut asiat ei enää tunnu niin pahalta ja osa taas tuntuu jopa hyvältä. Aamureippailut on muuttunut kammottavista ihan mukaviksi ja cooperinkin juoksin vain voitto mielessä. Oon ihan hurahtanut juoksemiseen ja aionkin tästä päivästä eteenpäin käydä lenkillä säännöllisen epäsäännöllisesti, eli aina kun ehdin:D 

8. Mulla on taas hiukset!!! Meidän hiussäännöt on vähän löystynyt ja nykyään hiukset saa antaa kasvaa pidemmiksi päältä, kunhan ne pysyvät siisteinä. Enää ei tarvi juoksennella ihan kaljurotan näkösenä lippis syvällä päässä.

9. Oon saanut opiskeluhaut tehtyä ja mulla on suunnitelmia syksyksi. Niitä ei pidä enää sen enempää panikoida. Hain taas lukeen maantiedettä Helsingin ja Turun yliopstoihin ja nyt ei tarvi kuin aloittaa pääsykokeisiin lukeminen jee! Saa nähdä miten tää homma hoituu.

10. Oon myös iloinen siitä, että elämässä on muuten kaikki hyvin:)


Lakki - New Yorker
Lasit - Kreikka
College takki, paita, farkut - H&M
Kello - Ice Watch
Kengät - Nike

ku1

ku3

ku4

DSC_0080u

ku2

DSC_0085

DSC_0104u

DSC_0093u

DSC_0088u

DSC_0157u

DSC_0151u

DSC_0158u

DSC_0154u

DSC_0147u

- Jerry

3 kommenttia:

 1. missä nää kuvat on otettu ? :) tosi kiva asu muutenkin! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratinan rannasta sieltä kerrostalojen takaa:) Se on tosi nätti paikka:) kiitos paljon!:)

   Poista
 2. Mukava kuulla että sulla on kaikki hyvin ja että intissä on hauskaa :) Mulla olis vielä haut tehtävänä.. :D

  VastaaPoista