sunnuntai 28. joulukuuta 2014

HYVÄSTI HETKEKSI

DSC_0597

DSC_0605

DSC_0606

DSC_0625

DSC_0635

DSC_0636

DSC_0643

DSC_0645

Moikkaa! Mulla on sellasta ilmotusasiaa, että tää blogi hiljenee lähes kokonaan ainakin puoleksi vuodeksi, koska mä lähden armeijaan 5.1.2015. Suunnitelmissa on käydä armeijaa vain 6kk ja palata sitten takaisin opiskelemaan ja tätä blogia pitämään:) Postauksia saattaa tulla tän kevään aikana jos lomat antavat sille aikaa.

Mua jännittää tää inttiin meno ihan hirveesti. Mulle ei oo mikään ongelma herätä aikasin aamulla ja juosta ympäri mettiä, mutta mua ahdistaa se ajatus siitä, että joudun oleen pois kotoo aika pitkän ajan paikassa, jossa en haluis välttämättä olla. Mua jännittää myös se, että pärjäänkö mä siellä oikeesti. Mun kunto on mitä on, mutta sinnehän sitä mennään kohottaan. Toivon myös, että tutustuisin mukaviin ihmisiin ja tuntisin kuuluvani porukkaan. Yksin siellä olisi varmasti kamala olla. 

8 aamua jäljellä ja sitten on lähtö edessä. Vaikka mua kouraisee joka kerta vatsanpohjasta, kun mietin inttiin lähtöö, niin mun pitää vaan pysyä positiivisena. Kukaan ei ole kuollut siellä, se ei ole elämän loppu ja siitä tulee varmasti hyvä muisto kun ajattelee tulevaisuuteen. Näitä hoen mielessäni koko ajan. No voin ainakin ajatella, että puolen vuoden päästä se on jo ohi, jos tuuri käy. En rupee selitteleen enempää, mutta pitäkää mulle peukkuja, että tuun järjissäni takasin:)


- Jerry

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sulle inttiin! Varmasti pärjäät siellä, kuntoa tärkeämpi siellä on motivaatio! Ei se fyysinen kunto pahastakaan ole, mutta eipä se munkaan kunto viellä kehuttava oo. Nii joo, oon laittanu paperit vetämään ja toiveena olis heinäkuussa 2016 astua palvelukseen. Aamuja ja tsemppiä sulle sinne!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon!:) Oon ihan samaa mieltä sun kanssa! Mahtavaa oot aika rohkee tyyppi!:) kiitos vielä ja samoin sulle:)

    VastaaPoista